- نام عمومی: اکیناشا، سرخارگل
- نام علمی: Echinacea angustifolia
- نام خانواده: کاسنی
- نوع گیاه: بوته
- خواص درمانی: ضدعفونیکننده، ضدالتهاب، بازکننده عروق، تقویت سیستم ایمنی، ضد ویروس
- طرز مصرف: دم کرده یا جوشانده ملایم
- توجه: در دوران بارداری و شیردهی نباید استفاده شود.
- زمان گل دهی: اواسط تابستان
پودر وانیل
پودر وانیل وانیل نوعی درخت بالا رونده و از خانواده ارکیده می باشد که به هنگام رشد به سایر درختان چسبیده و بالا می رود. اولین بار قبیله ای در مکزیک از وانیل طبیعی استفاده کرد و بعدها گسترش پیدا کرد. درخت وانیل خاص مناطق استوایی می باشد. تاریخچه وانیل نخستین وانیل طبیعی […]
سرخارگل (اکیناسه) ۵۰ گرمی
هل اکبر بنفش
هل سبز بیشتر در جنوب هند رشد میکند، پوستههای سبز چاقی دارد و در بین انواع هل دارای بهترین کیفیت و خاصیت است. هل از دوران کهن در پزشکی چینی، ایرانی و هندی به عنوان درمانی برای اختلالات گوارشی مورد استفاده بوده است. هل سبز دانه درشت اکبر محصول کشور هند در پنج نوع بسته بندی متفاوت عرضه میشود، تفاوت این رنگها در اندازه دانههای هل است، بسته بندی بنفش از نوع بهترین هل دانه درشت و اعلا است. فقط وزن های 100 گرمی، 500 گرمی و 1000 گرمی در بسته بندی اصلی کارخانه می باشند. وزن 50 گرمی در بسته بندی های عادی به فروش می رسند.