تفاوت بادام تلخ و بادام شیرین

تفاوت بادام تلخ و بادام شیرین

درخت بادام یک درخت کوچک هست که تا ارتفاع ۴ الی ۱۰ متر رشد می کند.

درخت های بادام شیرین معمولاً داراری شکوفه هایی به رنگ سفید هستند.

در صورتی که شکوفه های درخت بادام تلخ اغلب دارای شکوفه هایی به رنگ صورتی هستند.

شکل ظاهری این دو بادام در کل شبیه هم هستند با این تفاوت که بادام تلخ از نظر اندازه کوچکتر از بادام شیرین است.

بادام شیرین به دلیل طعم و مزه خوبش به طریقه های مختلف از جمله استفاده از خود دانه، روغن آن که ماهیتی ثابت دارد.

بادام شیرین بیشتر در مصارف آشپزی و خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد.

آرد این بادام تقریباً بدون کربوهیدرات و عاری از گلوتن است.

از آن می توان به عنوان یک مکمل غذایی برای افرادی که رژیم های غذایی خواصی دارند مورد استفاده قرار گیرد.

ولی روغن بادام تلخ ماهیتی متفاوت تر و بیشتر به صورت اسانس از آن استفاده می گردد.

و به دلیل وجود مواد سمی در آن از خوردن آن حدالامکان باید خودداری نمود.

از آن بیشتر در مصارف پزشکی و درمانی استفاده می گردد.

مصارف روغن بادام تلخ و روغن بادام شیرین

این دو روغن از نظر ماهیت مراقبت پوستی و زیبایی دو ماهیت کاملاً متفاوت دارند.

روغن بادام شیرین یک نرم کننده عالی است و برای پوست های خشک و حساس بسیار مفید است.

همچنین یک روغن سبک و روان است که به راحتی جذب می شود.

روغن بادام شیرین عمدتاً از الیئین تشکیل شده است.

روغن بادام شیرین حاوی لیموئیک و گلوکوزید است که غنی از پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است.

از این رو احیا کننده و محافظ فوق العاده پوستی است.

همچنین از آن برای روغن های ماساژ بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

ولی استفاده از روغن بادام تلخ به دلیل وجود مواد سمی موجود در آن برای مصارف پوستی به صورت مستقیم توصیه نمی شود.

و از آن بیشتر به خاطر خواصیت روان کننده بودن و عطر فوق العاده در ساخت عطر و ادکلن، صابون و لوسیون مورد استفاده قرار می گیرد.

از سوی دیگر روغن بادام تلخ به دلیل خواص دارویی مانند خاصیت ضد سرطانی بودن، کاهش وزن، ضد باکتری و قارچ، آرامبخش و … در مصارف پزشکی

استفاده های زیادی دارد.

مطالب مشابه

کبد چرب چیست
شربت شیرین بیان
خارش کف دست
جایگزین‌های مناسب برای قهوه