طرز تهیه چای ماسالا با شیر

طرز تهیه چای ماسالا با شیر

به ازای هر نفر یک فنجان شیر یا شیر بادام، یا شیر نارگیل در شیر جوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

اجازه بدهید شیر به آرامی گرم شود و شروع به جوشیدن کند.

بعد از اینکه شیر شروع به جوشیدن کرد به ازای هر نفر یک قاشق مربا خوری سر خالی (حدودا ۲ گرم) پودر ماسالا را با صافی و یا الک به شیر اضافه کنید.

استفاده از صافی به ترکیب بهتر پودر چای ماسالا با شیر کمک می کند.

با قاشق مناسب یا ویسک شروع ترکیب شیر با پودر چای ماسالا کنید.

اجازه دهید مواد حداقل ۳ دقیقه بجوشند تا به خوبی طعم و عطر چای ماسالا رها شود.

سپس حرارت را کم کرده و ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید.

حال می‌توانید چای ماسالای دم کشیده را با استفاده از صافی به فنجان ها منتقل نموده و میل کنید.

مطالب مشابه

شربت شیرین بیان
خارش کف دست
جایگزین‌های مناسب برای قهوه
ویروس کرونا چیست