بهترین روش دم کردن زعفران چیست؟
زعفران و مصرف آن در غذا
روشهای مصرف زعفران
زعفران را چگونه پودر کنیم؟
برای پودر کردن زعفران دو روش مرسوم وجود دارد:
روشها و نکات مهم در دم کردن زعفران
• هنگام سابیدن زعفران کمی شکر یا یک حبه قند به آن اضافه کنید تا زعفران راحت تر آسیاب شود.
• نکته: اگر رطوبت زعفران کم باشد، نیازی به استفاده از قند یا شکر نیست.
• استفاده از هاون سنگی برای سابیدن زعفران مناسبتر است.
• نسبت آب به زعفران دلخواه است اما برای نتیجه بهتر پیشنهاد میکنیم یک چهارم لیوان را آب جوش بریزید و زعفران مصرفیتان هم یک قاشق چای خوری یا کمی بیشتر باشد.
• سابیدن زعفران را یکنواخت و بدون سرعت انجام دهید.
• ظرفی که زعفران را در آن نگه میداریدحتما باید خشک باشد تا هنگام سابیدن، زعفران آسیب نبیند.
خوش رنگتر کردن زعفران با یخ