روغن فندق نرمک

۴۰۰,۰۰۰ ریال
حجم: 30 میلی لیتر

4 در انبار

توضیحات

اشتراک گذاری

روغن فندق نرمک

 

روغن فندق روغنی بسیار عالی است که از فندق پوست کنده و پرس شده تولید می شود.

از ۲٫۵ کیلوگرم فندق، یک لیتر روغن خالص فندق استخراج می کنند.

روغن فندق را می توان در رژیم‌های غذایی و یا لوازم آرایشی استفاده کرد.

طعم و عطر مناسب این روغن، استفاده از آن را به عنوان چاشنی سالاد یا چاشنی برخی از مواد غذایی شیرین در بسیاری از کشورهای دنیا متداول کرده

است.

روغن فندق به راحتی قابل هضم است و همچنین می تواند به عنوان یک جایگزین برای روغن زیتون مورد استفاده قرار گیرد اما از آنجا که این روغن نسبتا

گران است، استفاده از آن در مواد غذایی محدود بوده و بیشتر به عنوان روغن زیبایی شناخته می شود.

روغن فندق برای درمان آکنه و جلوگیری از ظهور دانه های سرسیاه استفاده می شود.

این روغن برای افزایش سنتز کلاژن و الاستین کمک به سزایی می کند و همچنین باعث تحریک میکروسیرکولاسیون (تبادلات خون و مواد محلول در آن

میان بافت و رگ) خون می شود.

 

خواص روغن فندق

 

مناسب جهت تغذیه پوست

حفظ رطوبت و بافت پوست

تقویت کننده و پرپشت کننده مژه و ابرو

بهبود واریس

 

تاثیرات روغن فندق بر روی مو

 

 روغن فندق برای درمان موهای خشک و آسیب دیده بسیار مفید است و آنها را از اثرات مضر خورشید نگاه می دارد.

از روغن فندق برای تقویت مو و نرمی و درخشش آنها استفاده کنید.

بسیاری از صابون ها، ژل ها و لوسیون های بدن موجود در بازار حاوی روغن فندق برای تغذیه و مراقبت از پوست شما می باشند

طبیعت گرم و خشک، انرژی زا، پایین آورنده فشار خون، برای سرفه های مزمن، درمان درد سینه و کبد که از سردی باشد.

 

موارد مصرف روغن فندق

 

تقویت موی سر مژه و ابرو برنزه کردن پوست بدن جذابیت و زیبایی دور چشم درد مفاصل

 

نحوه مصرف روغن فندق

 

 روزانه ۲ نوبت به محل مورد نظر ماساژ داده و روز بعد شستشو داده شود.

شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک و دور از رطوبت و دسترس کودکان نگهداری شود.

در دمای ۰-۳۰درجه سانتی گراد نگهداری شود.

نوع مصرف: موضعی

توضیحات تکمیلی

وزن 80 g